Hacılar İlkokulu


Vizyon: * Öğrencisini bir bütün olarak gören, her öğrencinin gelişimsel süreçlerini göz önünde bulundurarak çocuğa çocuk, ergene ergen, veliye yetişkin gibi davranan, öğrencisini sorumluluk bilincine ulaşmış kişiler olarak yetiştirmeyi amaç edinmiş, gelişmiş bir kurum kültürüne sahip eğitim kadrosuyla topluma uyum sağlamış ve toplumun gelişmişlik düzeyine katkıda bulunabilecek ahlak kurallarına sahip bireyler yetiştirmek.

Misyon: * Okulumuzda öğretim süreçlerini kullanarak öğrencilerimizde istendik davranış değişiklikleri meydana getirmek. * Öğrencilerimizi kişisel gelişimini tamamlamış bireyler olarak yetiştirmek. * Öğrencierimizi Atatürk ilke ve inkılapları ışığında öğrenmeyi öğrenmiş, bilgisini toplumsal yaşamda kullanabilen, değişime ve gelişime ayak uydurabilen bireyler olarak yetiştirmek. * Eğitsel ve mesleki performansına ayrıca kişlerarası iletişim becerilerine özenilen bir eğitim kurumu olmak.

Başarılar:

Saatler: 08:30-14:10
Isınma: Soba
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuzda öğretmen ve öğrenci servisi bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 546 925 25 26 (Müdür Yardımcısı)

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://hacilarilkokulubozova.meb.k12.tr

Adres - HACILAR MAHALLESİ BOZOVA/ŞANLIURFA

Öğretmen :8
Öğrenci :129
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :750
Öğretim Şekli :Okulumuz genelinde normal öğretim yapılmakta olup, anasınıfımız ikili öğretim yapmaktadır.

Yerleşim Yeri - Köyün nüfusu yaklaşık olarak 1200´dür. Köyde petrol istasyonu, fırın, kasap, ve market bulunmaktadır. Köyün geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır.

Adres - HACILAR MAHALLESİ BOZOVA/ŞANLIURFA

Ulaşım Şanlıurfa-Halfeti arası çalışan minibüsler köyümüzün yakınındaki çevre yolundan geçmektedir. Bu minibüsler ile ya da şahsi araçlar ile ulaşım sağlanabilir.Ulaşım sıkıntısı bulunmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Bozova İlçe Merkezine 28 km. Şanlıurfa İl Merkezine ise 65 km. dir.